Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.10.02. 13:21 Robin Hood

Bréking nyúz: celeb férfi harisnyában

Vasárnap arra nyitottam ki igazán a szemem, miközben még az ágyban félálomban néztem a tévét, hogy a TV2 2 testőr című műsorában a műsorvezető éppen Zsidró Tamással beszélget és csak úgy mellékesen elhangzik az, hogy látom ezen a fotón, itt fekete harisnyanadrág van rajtad. És ezt nem Zsidró Tamás mondta, hanem a Veronika, a műsorvezető.

Persze nem arról volt szó, hogy most, vagy tegnap, hanem azokban a bohó 80-as években, mert éppen mountain bike-ozni voltam. De azért jó volt, hogy szóba került, és az is, hogy ilyen könnyen túlléphető természetességgel zajlott a dolog.

Nem volt nevetgélés, nem volt magyarázkodás, csak kb. ennyi:

Zs.T.: Ez egy montainbike ruha, akkoriban azzal jártunk ... ez a nyolcvanas évek, vállalom.
V.: Lássuk mi van rajtad. Kék cipő, egy harisnyanadrág..
Zs.T.: igen..
V.: piros short...


Ennyi.
Nem kell ezt túl magyarázni, ilyen egyszerűen is megy. Ez a világ legtermészetesebb módja, mintha csak véletlenül került volna szóba (de valószínűtlen a véletlenszerűség, hiszen több fotó közül, egy hosszú beszélgetésből valamiért még is ez ment adásba).

Nem gondolom persze, hogy ettől most minden férfi rohan nylon harisnyát venni, sőt, azt hiszem, hogy a legtöbb embernek ez fel sem tűnt, vagy nem is emlékszik rá (sőt, biztos másoknak ez piti és nevetséges téma), de nekünk ez egy „fontos mérföldkő”, hiszen végre egy celeb férfinél is előkerült a harisnyaviselés.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy akkor lesz igazán elfogadott a harisnya a férfiaknál a nagyközönség szemében, ha hírességek, színészek, sportolók is nyilvánosan és természetesen hordani fogják.
Addig ez egy underground divatirányzatként fog megmaradni, tehát minél több apró ilyet!

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár férfi harisnya


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr12688225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása