Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2009.04.23. 20:31 Robin Hood

A zoknik kora

Nem szeretem a zoknit. Ugyan nincs a zoknival semmi különösebb bajom általában, de ellentétben a harisnyával: nem szeretem.

Tulajdonképpen csak két dolog van, amiért unszimpatikusabb a zokni, mint a harisnya.
Az egyik az, hogy a zokni lecsúszik és gyűrődik.
Nincs az a zokni, bármilyen passzentos legyen, amelyik ne csúszna le az ember lábán, ne ereszkedne meg és ne kezdene el gyűrődni, és kényelmetlen lenni.

A másik, amit viszont néha kifejezetten idegesít: a mosás, illetve a mosás utáni teregetés, és a válogatás.
Amikor zoknit vásárolok, általában direkt több párat veszek ugyanabból a fajtából és színből, hogy könnyű legyen válogatni, de minden mosás után a szárító felvonultatja ugyanannak a színnek egy eljes árnyalati skáláját.


A legtöbb zoknim fekete, de ki mondaná meg ezt? Amikor egymás mellé rakom őket a tergetés előtt vagy után, a fekete összes árnyalatát megtalálom.
Például mély fekete, matt fekete, kékes fekete, szürkés fekete, világos fekete, fényes fekete ... Nem is tudtamm, hogy ennyi fekete létezik. :-) És ez ráadásul csak a szín, a fazonokról, hosszakról, mintákról ne is beszéljünk!
(persze lehetne zoknit mosni mindenféle csipeszekkel, de bevallom, az nekem mindig kimarad...)

Szóval a zokniknak megvan a lényegükből fakadó hátrányuk: két (egyforma) darab kell belőlük. Az egyforma két darabot elővakarni pedig nem mindig olyan könnyű.

Ehhez képest a harisnyákat kezelni hihetetlenül egyszerű (mióta új mosógépünk van, ami nem csinál gordiuszi csomót az aktuális mosásban levő harisnyákból).

Szerintem összességében a harisnya kényelmesebb is és praktikusabb is, mint a zokni, de tavasszal-nyáron, hosszú nadrággal már meleg, illetve férfinak rövidnadrággal sajnos nem túl társaságbarát viselet.
Így ilyenkor beköszönt a zoknik kora, egészen addig, amíg nem lehet a nyári melegben mezitlábas módon hordani a szandálokat illetve a nyári cipőket, papucsokat (illetve az őszi harisnya szezon kezdetéig).
Zoknik kora van, így most biztos lesz pár zoknis bejegyzés addig is, amíg ismét főszerepet nem tudnak kapni a harisnyanadrágok a férfiak öltözködésében (is).

Azonban sajnos a zokninak van egy nagy előnye a harisnyafélékkel szemben a férfiak esetében, akár nyárról, akár télről van szó.
Az, hogy zokni.

Persze ez már szinte ruházati-diszkrimináció, de tény: a közfelfogás szerint a férfinak zokni kell, mert a harisnyanadrág női juss.
Nem tudni, hogy ez miért van, az anyag, vagy a szabás a gond a harisnyánál, nekünk, fiúknak ez dukál publikusan.

De most szinte nyár van, így könnyebb elfogadni a zoknit, aztán majd a hűvösebb időben visszatérhetünk kedvenc ruhadarabunkhoz.
 

Szólj hozzá!

Címkék: zokni harisnya előnyök férfi láb


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr941080637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása