Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2009.05.25. 18:03 Robin Hood

Harisnyás férfiak fényképei

Kevés fotót láthattok-e blogon, és főleg keveset, amelyiken férfiak láthatók harisnyanadrágban.
Nos ennek az oka nem az, hogy a neten kevés ilyet találni, és nem is az, hogy ne lenne digitális fényképezőm, vagy ne tudnék bánni a képszerkesztő szoftverekkel.

Az egyedüli az, hogy a férfiaknál a harisnyanadrág viselés ritkán szól az esztétikáról.
Legalább is szerintem.
Bevallom, más pasik képét sem nagyon szoktam tudatosan nézegetni egy reklámban például (el se kerülöm, de fel sem kelti az érdeklődésem).
Ahhoz, hogy megvegyek egy pulóvert, vagy egy nadrágot, nem kell, hogy a katalógusban Brad Pitt, vagy Georg Clooney hordja a ruhadarabokat.
Így ahhoz, hogy harisnyanadrágot vásároljak sem igénylem, hogy a csomagoláson férfi legyen. (Bár szerencsére egyre több férfiharisnya jelenik meg, mint termék, a csomagolásuk számomra tökéletesen érdektelen.)

Tehát nálam a harisnya viselése inkább praktikus illetve inkább tapintáson alapuló dolog, ezért nem igénylem a képeket.
Ráadásul a férfiak harisnyaviselése gyenge lábakon áll esztétikai szempontból, amennyiben egészséges szőrzettel ellátott férfiakról beszélünk.
A szőr ugyanis nem hazudik: átüt még a legvastagabb harisnyán is, tekeredik a finom nylon alatt, és ez kevesek szerint esztétikus.

Viszont a szőrtelenített lábú férfiakkal kapcsolatban előítéletek vannak általában.
A szőrtelen lábú férfiakról ritkán gondolják, hogy élsportoló, gyakoribb, hogy transzvesztitának, vagy éppen melegnek nézik (nem kicsit keverve a fogalmakat), főleg, ha a szőrtelen férfi lábon harisnya is van.

Nos ezért kerülöm inkább a harisnyát viselő férfiak fotóinak gyakori szerepeltetését a blogon.

De van még egy további, "titkos" szándékon is ezzel a "képtelenséggel".
Abban bízom, hogy ha valaki csak olvas az előnyökről, és először a dolog praktikussága kelti fel a figyelmét elméleti síkon, több esélye van, hogy elfogadja, mintha egy olyan képet látna maga előtt, amin egy rosszul fényképezett, szőrőslábú férfi, vagy egy kérdéses nemi hovatartozású ember van.
Nem tudom jól látom-e, de remélem Ti majd elmondjátok a véleményeteket. :-)
 

Szólj hozzá!

Címkék: szőrtelenítés férfi láb harisnyás fényképek


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr551080693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása