Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2009.09.09. 14:22 Robin Hood

Harisnya vagy harisnyanadrág? Tisztázzuk a fogalmakat!

Elméletileg mindenki tudja, hogy mi a harisnya, mi a harisnyanadrág, mi a combfix.
De azért van némi keveredés, még a kereskedők fejében is.

Hiszen ha bemész egy harisnya boltba, és azt mondod az eladónak, hogy kérsz egy harisnyát, szinte biztos, hogy harisnyanadrágot fog adni, és az esetek 90 százalékában nem fog visszakérdezni, hogy most harisnyát, harisnyanadrágot, vagy combfixet keresel.
 

Igazából a legnagyobb "kihívás" akkor van, ha valódi harisnyát vennél, aminek nincsen nadrág része, amihez harisnyatartó kell (ami szintén nem összekeverendő a harisnyakötővel!).
Hiszen ennek az a neve, hogy harisnya, de mivel első körben harisnyanadrágot fognak adni, magyarázni kell.

Persze a következő az lenne, hogy combfixet kérsz, de az meg nem ugyanaz, hiszen ez alatt általában szilikon csíkkal ellátott "önhordó", "öntapadó" ruhadarbot értünk, amihez nem kell harisnyatartó. Legalább is funkcionális okokból általában nem kell.
Mert ugye a harisnyához gyakran kell harisnyatartó kell, mert az nem marad fent magától.

Kivéve persze, amikor a vastag téli harisnyáról beszélünk, amit lesősorban a melegségük miatt szokták hordani a nők (és például a vadászok). Mert ennek a vastag, rugalmas anyagból készülő ruhadarabnak azért megvan az a tulajdonsága, hogy önmagában, szilikoncsík és harisnyatartó nélkül fent marad a lábon.
Szóval bonyolult ügy ez a harisnya. Illetve nem is az ügy a bonyolult, hanem a szóhasználatunk kusza kicsit.

Éppen ezért néhány bejegyzés erejéig visszamegyek az alapokig, hogy segítsek akár azon férfi társainknak is, akik meg szeretnék lepni párjukat egy szép, vagy éppen izgalmas darabbal.

Szólj hozzá!

Címkék: háttér harisnya combfix harisnyanadrág harisnya fajták


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr611365866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása