Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2009.09.22. 19:55 Robin Hood

A harisnyanadrág

Elérkeztünk a harisnyanadrágig. Ahogy a harisnyánál, kezdjük ezt is a wikipédiával:

 

A harisnyanadrág szerkezetileg két hosszú harisnyából és az azokat összekötő nadrágrészből áll.

Ez teljesen pontos megfogalmazás, bár az oldal utána némiképpen szűk látókörűen folytatja mármint a férfiak szemszögéből:

Leginkább nők és kisgyerekek hordják, bár készül harisnyanadrág férfiak számára is. A női viseletben ma már teljesen általános és így fontos divatcikk is, a kisgyerekek leginkább télen viselik a hideg elleni védelemért, a férfiak harisnyanadrág-viselete kivételesnek számít, például nagyon hideg környezetben, bizonyos sportokhoz (például búvároknak és korcsolyázóknak), balett-táncosoknak, és egyes esetekben – hangsúlyozott szorító hatású kivitelben – mint gyógyászati segédeszköz is szerepel.

Nos, leginkább tényleg a nők és a gyerekek hordják, de - mint tudjuk - egyre kevésbé számít kivételesnek a férfiak harisnyanadrág viselete, hiszen több különböző cég gyárt kifejezetten férfiaknak tervezett harisnyanadrágot.
Bár ezeknek elsősorban még mindig a melegítés a céljuk, többször megjelenik a hordás mellett érvként a kényelem, a komfort és az esztétikum is.

Tehát a harisnyanadrág két szárból és egy nadrág részből áll.
Ettől függetlenül azért van belőle több különböző verzió, hiszen van csípő harisnyanadrág, van lábfej nélküli harisnyanadrág, van magas derekú harisnyanadrág, van lábujj nélküli harisnyanadrág szandálhoz, van két ujjú harisnyanadrág papucsokhoz, stb.
Persze a lábfej nélküli harisnyanadrág már talán nem is harisnyanadrág, bár a cicanadrág hülye szó (főleg pasik esetében), és az aláöltöző sem fedi le pontosan.

De talán a harisnyanadrág és főleg a férfi harisnyanadrág szempontjából a legfontosabb kérdés nem is a forma, illetve a szabás hanem az anyag.
A férfiaknak készülő harisnyanadrágokat általában anyag alapján a legkönnyebb megkülönböztetni.
De erről majd legközelebb lesz szó, egyenlőre legyen elég ennyi:

A harisnyanadrág, akár férfi, akár női, két harisnya és egy nadrágrész összedolgozásából áll, és gyakorlatilag a lábujjtól(bokától) derékig(csípőig) takarja a testet.

1 komment

Címkék: háttér harisnyanadrág harisnya fajták


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr891366205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebiati 2010.09.08. 10:05:22

Igen el csendesült ez a fórum, pedig itt a szezonja a harisnyáknak.
süti beállítások módosítása