Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2009.10.03. 14:29 Robin Hood

Cipő és ruhavásár ismét (harisnyavásárlási tipp)

Ismét Cipő és Ruhavásár van a SYMA csarnokban.

Ott jártunk, ahogy tavaly is, bár túl sokat harisnyát most nem vásároltunk be a múltkori internetes harisnya nagybevásárlás után.

De sok szép harisnyát láttunk, a pár száz forintos daraboktól a több ezer forintos darabokig. Vannak persze akciók is, 2-őt fizet hármar kap, hármat fizet, négyet vihet.

Szóval aki még nem készült fel a télre, az most megteheti úgy, hogy talán egy kicsit még spórol is.

Persze harisnyán és harisnyanadrágon kívül van itt minden: legging, combfix, zokni, lábfej nélküli harisnyanadrág, stb.

Nézzetek körül, és számoljatok majd be, hogy mit vettetek! :)

(Ja a szomszéd termekben valamilyen hangszer kiállítás van meg koncertek -Hangfoglalás vagy mi-, ami viszont csalódás volt, legalább is olyan
 szempontból, hogy arra számítottam, hogy itt majd szép formás női lábakon fogok látni szép harisnyákat, de se elég nő nem volt a kiállítók között se elég sok harisnyás láb :)

Szólj hozzá!

Címkék: syma harisnya vásárlás harisnya bolt


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr281422893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása