Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.08.12. 16:01 Robin Hood

Miért hordanak a fiúk is harisnyanadrágot?

Mert melegít.
Mert kényelmes, kellemes viselet.
Mert szexi.
Mert vannak egészségügyi előnyei.

Általában ezek a jellemző válaszok azon férfiak esetében, akik általános ruhadarabnak, és elsősorban nem speciális öltözködés részeként hordanak harisnyát.

A melegít ugye nem meglepő válasz. Hidegben, kellemes egy plusz réteg, és mennyivel praktikusabb, egy testhez álló „nejlon” harisnyanadrág, mint egy pamut, csúszkáló jégeralsó, vagy két nadrág?

A kényelmes nagyon szubjektív, hiszen vannak nők is akik utálják, és átkozzák a napot, amikor nem tudják megúszni. Persze vannak nők akik szeretik, és gyakran hordanak combfixet, harisnyát, harisnyanadrágot. Olyan ez, mint a pacal, vagy éppen a körömpörkölt: ízlések és pofonok.

Szexi? Igen, vannak, akik vonzónak találnak egy harisnyába bújtatott férfi lábat. És van akiben a harisnya viselése is szexuális vágyat ébreszt. Ez is teljesen szubjektív, mint minden más, aminek köze van a szexualitáshoz. Nem furcsább, és sokkal kevésbé extrémebb, mint a sok más szexuális szokás.

Egészségügyi előnyök? Persze! Hallottatok már például a kompressziós harisnyákról és a visszér kezelésről?

Harisnyát hordani nem kötelező. Ez csak egy lehetőség az öltözködésben.
Vannak akik átkozzák, vannak akik imádják, attól függetlenül, hogy melyik nemhez tartoznak.
De ez is olyan, mint annyi minden más: hibás elképzelések és próba nélkül nehéz rá bármit mondani. Persze lehet de olyan, mint amikor a kisgyerek azt mondja, utálja az almát (sóskát/pacalt/kocsonyát/gombát), pedig még soha nem is kóstolta.
Senki ne ingassa a fejét arra, hogy kényelmes a harisnyanadrág. Próbálja ki. Aztán lehet, hogy azt fogja tapasztalni, hogy nem kényelmes, de ez akkor is csak rá igaz. Nekem kényelmes, sok másik férfinak is kényelmes, és sok nőnek is az.

Te hordasz harisnyát?

 

11 komment

Címkék: háttér szavazés harisnya előnyök


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr98612697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KJT 2008.08.14. 22:41:31

Én gyermekkorom óta hordok harisnyanadrágot a 8 denestől a 60 denesig a lycrástól , a kreppig az acril, pamut, kedvencem a microfibra és a licrás, de minden típusú harisnyában találok valamit ami megés amiért hordom, trermészetesen tangával, vagy bugyival, esetleg anélkül...

apakutya 2008.08.19. 12:45:08

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, bár én leginkább bringázáshoz hordom, mert kényelmes, ha kellően hideg van hozzá...

Apuka2 2008.08.26. 13:17:37

Én férfiként a következökért hordok harisnyát.
Számomra praktikus, mert kellemes könnyed, kényelmes viselet,mivel sokat járok úgy általában bringával, ezért a praktikussága nagyon jó,mivel térdnadrágban nem kell bajlódni a nadrág szárával.Továbbá mint kiegészitő akár lehet három az egyben is, alsónadrág, melegalsó,és zokni.
Egészséges mert,a kompresszió hatásának köszönhetően folyamatosan serkenti a láb vérkeringését a masszirozó hatásának köszönhetően. Igy megelőzve az érrendszeri problémák kialakulását ill kezelését. Jótékony hatását kifejtve a láb egésznapos igénybevételére. Nem szoritja el bokánál a vér keringését a zoknival szemben, és a cipő viselése is sokkal kényelmesebb és szellösebb csak harisnyával viselve. Nem nedvszivó ezáltal nem képes magában tartani a nedvességet, és nem nehezül el,nem izzaszt le, csak annyira melegit amennyire szükséges.Hoszzúnadrággal viselve úgy funkciónál mint egy nyilászáró, ahol is a két réteg között levegő szigetel.A jégergatyóval ellentétben maximális komfortérzést bizotsit,nincs puffadt érzés, de még is alig észrevehetően biztositja a funcióit. A komfort különbséget a jéger és a harisnya között úgy jellemezném mint amikor az ember át ül trabantból egy full mercédeszbe.
Esztétikus mert a férfi lábán is ápol s eltakar,(hajszálerek foltok stb) igaz ehhez elengedhetetlen a szőrtelen láb.
Szintén kiemeli a láb szépségét akár csak a nőknél, bár ezt még kevesen igénylik.
És eztétikus mivel rendkivűl szinesitheti, és variálhatóvá teheti, az amúgy is szürke unalmas férfi ruhatárat is.Főleg térdnadrággal párositva variálhatunk izlésessen,következésképp szinte egész évben hordhatjuk mi is térdnadrágjaink.

Robin Hood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.08.26. 23:13:46

Apuka2: köszi a részletes választ. Sok igazság van abban, amit írsz.

Barna 2008.08.28. 12:59:20

KJT-től kérdezem
Gyerekkorodban hogyan legalizáltad a nylonharisnya viseletét?
Szüleid elfogadták?
most töltöttem a 15 évet, de még nem mertem felhozni anyunak, mert félek, hogy félreért ill. rosszra gondol, értitek??

KJT 2008.09.01. 22:48:35

Válasz Barnának!
Nem volt nehéz elfogadtatni fagyos gyerek voltam, így elfogadták a tényt hogy harisnyanadrágot hordok, a gyermekharisnyák már 12 éves koromban kicsik voltak, nagynövésű gyerek voltam ( magas ) hiába eröltette anyám hogy ez a nekem való állandóan lecsúszkált meg szinte alig tudtam a derekamig felhúzni. Nagy nehezen belátta Anya, hogy valóban kicsi, elmentünk egy harisnyaboltba, kért 40 denes feketét, a fiúcska részére az eladóhölgy emlékszem fiatal és kedves volt, több tipust elővett, hogy válasszunk. Anya a választást rám bízta. Én testszínűt választottam, a feketét nem igazán szerettem, mostmár jobban felveszem. az eladóhölgy 2-es méretet ajánlott, de mivel nem voltam biztos, hogy jó lesz-e a méret csak egyet vettünk akkor mondván, hogy otthon felpróbálom, ha jó akkor késöbb visszajövök, és veszek még belőle.
jó lett a méret, amikor viszzamentem
akkor már egyedül, 20 deneset kértem, az eladóhölgy készséggel mutatott nagyon sok félét, majd látta, hogy konkrét elképzelésem nincs, egy 20 denes Bellindára mutatott, hogy Ő ezt ajánlaná, vettem kettőt, meg egy Golden Ladyt az nekem tetszett meg. Két 40 denesre kaptam pénzt, és vettem belőle 3 db 20 deneset. Amikor hazamentem Anya azt hitte, hogy ugyanolyat vettem mint amikor együtt voltunk, késöbb amikor meglátta, először azt hitte, hogy rámsóztak valamit, ki akarta cserélni, közöltem vele, hogy én igazándiból ezeket a harisnyanadrágokat szeretném hordani. először nem tetszett neki túlságosan, de nem csinált belőle ügyet, egy két nap múlva már természetes volt, elfogadta, és utána már 20 denes harikat kaptam.

Barna 2008.09.15. 09:11:31

Köszi a választ!

De te hogyan tudod legalizálni, hogy mások elfogadják, ne cikizzenek érte? pl. suliban hogyan oldod meg?

KJT 2008.09.15. 17:37:02

Szerintem fel kell vállalni, ez másként nem megy. Ha nem vagy elég bevállalós, akkor a fekete színű matt harisnyanadrágokkal kezd, azok nem annyira feltűnőek, egy 20 denes kreppes feketét szinte nem igen lehet észrevenni, így szépen fokozatosan a környezeted elfogadja, Neked is természetessé válik és akkor már nem igen foglalkozol vele, hogy testszínő, vagy színes, vagy kjreppes, vagy lycrás hariban vagy -e.

jana 2008.09.25. 17:50:57

Én nem csinálok belöle nagy ügyet,ha észre veszik hát észreveszik volt már rá példa a nejem huga észrevette egyszer csodálkozott nagyot "harisnya van rajtad?"kérdezte mondtam ja.Minden csoda 3 napig tart.
Azóta látta töbször már nem szólt semmit.Szóval nem kell ekkora ügyet csinálni belöle.

MaxHím 2008.12.06. 17:56:28

Engem sem izgat ha észreveszik,bár nem mutogatom,de nem is takargatom.

435 2010.10.13. 20:56:51

engem sem izgat ha meglátják
de szoknya alatt nehéz elrejteni
süti beállítások módosítása