Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.08.21. 15:35 Robin Hood

Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?

Férfiaknak gyártott harisnya? Sokaknak valószínűleg még meglepő a dolog, pedig igen, létezik ilyen. (A blog fejlécében is kifejezetten férfiaknak szánt termékek csomagolásai láthatók.)
Sőt,  itthon is lehet kapni férfiak számára gyártott harisnyanadrágot, külföldön pedig még nagyobb divatja van.
Persze nem a Tesco meg az Interspar polcain találjuk ezeket a termékeket, inkább internetes áruházakból lehet rendelni.

Éppen ezért (vagy ennek ellenére) elmerül pár kérdés:
Ha van harisnyanadrág férfiaknak, miért akarnak nőit hordani a fiúk?
Egyáltalán mi a különbség a női és a férfi harisnyanadrágok között?

Kezdjük az utóbbival!
Gondolhatjuk, hogy a férfi harisnyanadrág pont ugyanolyan, mint a női, esetleg a csomagolását cserélték ki.
Sok esetben ez így is van, de egyre több az olyan termék, amiket kifejezetten a férfiakhoz igazítottak.
Nyílás van elöl, hogy könnyebb legyen pisilni, megerősítették a talprészt, stb.
Olyan termékek ezek, amiket már nem lehet összekeverni a női változattal, ezeknek nem csak a csomagolásuk szól a férfiaknak.

Egy gond van csupán ezekkel: az ár.
A magyar, harisnyanadrágot használó férfiaknak valószínűleg elenyésző része hordja a férfiaknak készült termékeket, ugyanis az árazásuk horror.

Míg egy normálisabb „női” harisnyanadrágot pár száz forinttól már meg lehet kapni, a legolcsóbb férfiaknak szánt termék 1500 forintnál kezdődik, de nem ritka az, amelyik 3-4000 forintba kerül.
Ezért az árért a nőknek csomagolt harisnyákból viszont már márkás, és rendkívül igényes darabokat lehet beszerezni, így nem csoda, hogy a fiúk is maradnak a női daraboknál. A csomagolást és egy kis kényelmet könnyen feláldozzuk az ilyen óriási árkülönbség miatt.

Pedig a férfiaknak csomagolt termékeknek nagy előnye van: sokaknak visszatartó erő az, hogy nem tudják hova tenni miért hordanak ők női ruhadarabot, hiszen ez rossz a „társadalom” szemében. Ők akkor biztos nem normálisak. Pedig egy harisnyanadrágnak mindegy milyen lábon van. A nyomdagépnek is mindegy, mit ír rá a csomagolásra.
Egyedül a belénk ültetett korlátok azok, amik miatt jól eső érzés egy férfinak / fiúnak olyan feliratot látni a csomagon, hogy „harisnyanadrág férfiaknak”.

A csomagolás egyébként a nőknek is érdekes.
Nagyon sok olyan esetről olvasni, amikor egy nőnek jut eszébe, hogy a párja télen a hidegben hordjon a farmer vagy az öltönynadrág alá harisnyanadrágot a trottyos jégeralsó helyett.
Ilyenkor könnyebb rávenni a férjet, barátot, hogy egy férfiaknak gyártott terméket használjon, ne pedig egy nőit (női csomagolásút). Így már azért nem olyan ciki.

Szerencsére egyre több gyártó gondol az újabb piaci lehetőségre és hozza ki a férfiaknak szánt kollekciókat. Egyszer talán azt is megéljük, hogy a nagyobb fehérnemű boltok, illetve az áruházak polcain is megjelennek a férfiaknak szánt harisnyanadrágok, de addig marad a drága férfi modell, vagy az elérhető árú női.

8 komment

Címkék: női harisnya férfi harisnya harisnya vásárlás


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr83612646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabi 2008.09.20. 18:02:06

Férfi harisnya ez hülyeség harisnya az harisnya,Az én férjem is hord hidegben harisnyát legtöbször az enyémet engem nem zavar ettöl még férfi marad nadrággal egy nylon harisnya kit zavar.

bci 2008.09.21. 15:04:54

Nem kell különbséget tenni a harisnyák között mindenki hordja ami jól esik

Tercsi 2008.11.05. 10:39:10

A haraisnyát eredetileg a férfiak hordták.A nadrág alatt senki nem látja, minek annyi pénzt kidobni?Az én férjem is nőit hord.

eros gyula 2008.11.23. 11:07:40

en is hordok nylonharisnyat es azt mondom hogy nem is fazok telen.

sunsult 2010.01.31. 15:04:18

Én hordok ilyet is olyat is szerintem is szinte mindegy....

Salzburg1 2012.10.09. 19:38:19

Egyetértek,habár ebben az elmaradott magyarban még biztos sokan csodálkoznak ezen,hogy a férfi is fázhat.Ki tudja hol lehet férfiaknak harisnyát venni,ami hideg ellen nagyon hasznos? én hideg ellen szeretném,de minden üzletben csak nőknek van minden.Itt még az a felfogás van,hogy a férfiak nem fázhatnak...amíg a világ egyik legfejletebb országában Norvégiában teljesen más a felfogás,addig sajnos itt még ez van...

REALISTA 2016.05.31. 19:12:35

@Tercsi: Ez a tudást jellemzi,hiszen valóban férfi ruhadarab volt eredetileg.Nem csak a hideg miatt jó,hanem a visszerek is megelőzhetők vele.Ja,,valóban kényelmes viselet.

REALISTA 2016.05.31. 19:20:36

Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot viselő férfit.Nem törvényszerű,h.az ilyen férfi "más".Ők is fázhatnak,v.fájhat a lába.Ezt így gondolom.
süti beállítások módosítása