Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.08.26. 19:48 Robin Hood

Calzedonia a kedvenc harisnya márka

A Calzedonia harisnyái nálam abszolút nyerők. Szerintem ma ennél jobb ár/érték arányú harisnyát nem lehet kapni.

Persze furcsa lehet ez, hiszen ha bemész egy plázába, azt látod, hogy 1000 Ft-nál olcsóbb Cazedonia harisnya nincs. Akkor pedig mennyivel jobb egy Bellinda 5-600 forintért? (most ne beszéljünk a mindenféle krepp darabokról 100-200 forintért...)
 

Csakhogy nem plázában, meg belvárosi boltban kell Calzedoniát vásárolni!
Tessék szépen kibumszlizni valamelyik outletbe, és máris 250 forinttól kaphatsz a Calzedonia legjobb harisnyáiból. Persze van amelyik 400 forint, esetleg 500, és tény hogy nincs is teljes választék, de mindig találsz valami lábra valót, és a nagy része tényleg nevetséges áron van, a bolti ár negyedéért gyakorlatilag.

Kár, hogy a Calzedonia nem gyárt harisnyanadrágot kifejezetten férfiaknak...(De remélem, hogy a még nem gyárt a megfelelő kifejezés! :)
Addig is maradnak nekünk a "női" termékek, ahogy azt a múltkor megbeszéltük.

Szóval miért a Calzedonia?

Ok, lépjünk túl az ár/érték arányon (bár 250 forintért egy 70 denes jó minőségű harisnya azt gondolom, hogy szinte ajándék), mit tud ez, hogy annyira jó?

Először is nagyon jó anyaga van. Tessék odamenni, megtapogatni, és látni fogod miről beszélek. Ha pedig felveszed már nem is lesz kérdés. A vékonyakat észre sem veszed magadon, a vastagok pedig kellően melegítenek.
Az anyag sokkal finomabb, mint pl. a Bellinda, és tartósabb, mint az átlag harisnyák (bár hallottam ezzel ellentétes véleményt is).
Kapható belőle mindenféle szín, vastagság, így szinte biztos, hogy tudsz választani.

Akinek a téli hideg elleni védekezés a fontos, annak nyugodtan ajánlom a már említett 70 denes harisnyanadrágokat. Öltöny vagy éppen farmer alá ideális.

Aki valami vékonyabbra vágyik, tud választani 8 dentől felfele, különböző színek, különböző szabások, anyagok, és kialakítások. És ez csak az outlet választék!

Az outletben vásárlás érdekessége egyébként, hogy ott tudsz venni férfi zoknikat is (Igen, meglepő lehet, de hordok zoknikat is :), amik között szintén találni nagyon jó minőségűt. Csakhogy míg egy pár férfizokni 400 Ft, egy jó minőségű harisnyanadrág 250. No komment.

Ha valaki rászánja a pénzt, és az aktuális szezon termékeiből választ (nem az Outletben), még nagyobb szabadságot kap. A Calzedonia boltokban aztán tényleg mindenféle szín és méret van, hiszen az Outletekben azért kalkulálni kell azzal, hogy épp nincs, főleg a nagyobb, amolyan férfias méretekből. Érdemes ezért sűrűn kijárni, és ha éppen van olyan amit keresünk, jól be kell vásárolni!
Nem mondom, hogy Debrecenből csak az Outletbe érdemes eljönni, mert egyébként szerintem nem, de ha valaki a környéken jár, és sok harisnyát használ (vagy éppen olcsó bugyit, fürdőruhát, melltartót keres), irány a Calzedonia Outlet Törökbálinton a GL Outletben, vagy Budakeszin a Premier Otutletben!

Most, hogy ilyen jó kis ingyen reklámot csaptam, jogos a kérdés, mi jobb van a Calzedoniánál? Biztos sok más. Nekem például kifejezetten tetszett az Omsa, mert szép és finom, és egy árnyalatnyibb talán még jobb, mint a Calzedonia. De Omsa 2000 Ft alatt nem nagyon van (egyébként Omsa harisnyákat is Calzedonia boltban vettem, bár ilyen márkát máshol is árulnak). Igazán minőségi a Palmers és a Wolford, ráadásul ezekből talán még férfi termék is van (volt?), de ezeket tényleg arany árban mérik (5000 Ft + !), nem is nagyon volt hozzájuk szerencsém.

Persze próbáltam más márkákat is, hordok én mindenféle harisnyanadrágot (biztos írni is fogok róluk), de az én kedvencem - egyenlőre - a Calzedonia.

Neked melyik harisnya márka a kedvenced, és miért? Te milyen márkákat hordasz?

4 komment

Címkék: calzedonia harisnya vásárlás harisnya márka harisnya bolt


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr1634290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazs 2008.09.05. 10:43:13

Elsősorban clazedoniat hordok én is - most is :). A vékonyakkal (20den és alatta) van bajom, viszonylag könnyen szakadnak, de viseletre valóban nagyon kellemes, és most már a mérettel sincs gond...

A vastagabbakkal (40den) viszont már szakadási, szem szaladási problémáim sincsenek. Vannak már több éves darabok is, amiken ugyan látszik, hogy már használtam őket, de még mindig bírják a strapát.

Palmers : nagyon el kell találni a méretet, kevésbé elasztikus mint pl. a calzedonia, de ha stimmel, nagyon jó :)

Wolford : az isten. Nagyon jó, kellemes, és tartós - és parndorfban annyira nem is drága (bár itt még mindig 2-4000Ft-ról beszélünk)

Falke : aki jár németországban, érdemes kipróbálni, nagyon kellemes, és megbízható darabok - főleg a "40den seidenglatt"

Józsi 2008.11.17. 14:05:16

Voltam a hétvégén a Premier illetve GL Outletekben, és benéztem mind a két helyen a Calzedoniaba. A premierben szinte nincs is áru, nagyon sovány a választék, a GL-ben se sokkal nagyobb a választék, ezért azt hiszem felesleges volt kimenni a "világ végére" :) A városban egyébként mennyibe kerülnek a Calzedonia harisnyák? 15-20 den illetve vastagabbak?!

Robin Hood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.11.17. 16:57:42

Mi a GL-ben voltunk, de a választékot elég kétesnek találtuk. Kisebb méretekben van minden bőven, a színes és mintás neccharisnyáktól a vastagig.
Viszont nagyobb méretben (4,5) csak vékonyabb darabok vannak. Amit mindig keresek ilyenkor, az a vastag, 40-70 denes darabok, de ilyet nagy méretben nem találtam.

A "városban" olyan 1000 Ft környékétől indulnak az egyes darabok, de vannak 2000 felett is. Ott esetleg a 4-et fizetsz 5-öt kapsz akcióban van némi kedvezményesebb árra esély.

József79 2009.06.02. 16:45:40

Volt valaki kint manapság a GL vagy Premier Outletben, a Calzedoniaban?
Érdemes kinézni, nylon térdfixet illetve 20 denes harisnyát (4-es méret) vennék. Van áru?
süti beállítások módosítása