Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.09.15. 12:25 Robin Hood

Férfi csak -30 fok alatt fázhat

Az egyik leggyakoribb hozzáállás a témához, hogy egye-fene, férfi is vehet fel valamit a nadrág alá, mert tényleg van amikor nagyon hideg van, és akkor ő se fázzon fel.
De persze, csak akkor ha tényleg hideg van, vagyis olyan -30 fokban tartózkodik hosszú órákat.

Favágó, rendőr, piaci árus, biztonsági őr, hegyimentő és vadász.
Kb. ezek a foglalkozások, ahol egy férfi esetében megtűrt a harisnya viselés, mert egyébként nem fázik az ember ha normális és heteró.

Ez két dolog kapcsán jutott az eszembe.
Az egyik UFF hozzászólása a nylonról szóló posztban:

Magyarország melyik részén élsz, dolgozol, ahol télen olyan mínuszok vannak, hogy fél órát nem bírsz ki harisnya nélkül?

Mivel foglalkozol? Szabadban dolgozol? Hegyimentő, erdész...vagy?

A másik pedig az, hogy itt ülök az irodában, ami nem túl jól szigetelt, fűtés még nincs, kint kb. 8 fok és fázok.
Nincs most rajtam harisnya, de lehet, hogy elszaladok venni egyet, ugyanis itt ülök ma egész nap, nem mozgok semmit, csak gépelek, és bizony az öltönynadrág hideg, mert nem vastag téli öltöny van rajtam szeptemberben.
Biztos, hogy én nem vagyok elég férfias, de mivel nem tudok tornázva dolgozni, így én bizony fázok.
Egy épületben, ősszel, amikor még kint is pluszok vannak és nem vagyok erdész, nincs kint hó, és nincs kint szörnyű mínusz.
Micsoda szégyen...

De persze a férfi büszkeség azt diktálná, hogy 1. ne valljam be, hogy fázok, 2. semmit ne tegyek ellene, 3. engedjek a természet erőinek és jól fázzak fel a hidegben. Csak amúgy jó férfiasan betegedjek le. (és persze ne rinyáljak itt mint egy kislány, mert az szintén nem illik...)

Azt hiszem inkább elmegyek harisnyanadrágot venni.

5 komment

Címkék: időjárás harisnya előnyök férfi harisnya


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr56664240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Claude Masterman 2008.09.15. 19:45:42

Az nehéz kérdés, hogy egy férfinak mikor és milyen munkakörben "illik" fáznia. Én általában 0 fok alatt szoktam harisnyát húzni, bár ma kivételesen én is vacogtam. Talán mert túl hirtelen jött ez a hideg és bónuszként elment a fűtés a kocsiban... (bár mit is vár az ember egy 4 éve kocsitól - de ez most mellékvágány)
Szóval jelenleg is van rajtam egy 20 denes harisnya mert egy távfűtéses lakásban most még szükséges.
De mint mondtam, jellemzően fagypont alatt harisnyázok, és akkor is inkább a 40 den feletti harisnyákat preferálom.
Azon viszont érdemes elgondolkozni, hogy sok férfitársam vajon miért szőrteleníti a lábát (esztétikai okokra hivatkozva), ha amúgy is fázósak. Mert ezzel szerintem csak egy réteggel kevesebb melegíti a lábszárukat. Persze értem én, hogy egy vékony harisnya alatt elég visszataszító a szőrős láb, de egy vastag harisnya alatt szinte nem is látszana.

Apuka 2008.09.16. 10:47:30

Igen, valóban a vastagabb harisnyák jobban fedik a szőr szálakat,de mivel az a férfi aki élvezi a harisnya viselés előnyeit és kényelmi egészségügyi szempontjait, az nem csak a hideg elleni védekezésre hasznosítja. Jó magam is szőrteleníttetek, mivel én sem csak a hideg ellen vetem be. Ősztől tavaszig úgy általában 20 C ig használom, a hőmérséklet függvényében változtatom a vastagságát a harisnyának 15 den től 70 den ig, pontosan azért hogy kihasználjam a már többször említett tulajdonságait ezért is látom szükségét a szőrtelenítésnek, mivel én térdnadrágos kivitelben is használom 15-denes harisnyával a szőrös láb nem valami esztétikus ebben a formátumban. Egyébként már három éve szőrtelenkedem bár most volt egy 4 hónapos szünet, most voltam a napokban újra, megállapíthattam, hogy sokkal kellemesebb szőrtelenül még harisnya nélkül is, harisnyával pedig a kellemes érzés sokszorozódik.

PH 2008.09.21. 16:42:22

Jó lenne egy online áruház ami komolyabban foglalkozna férfi harisnyákkal! Nincs kedve valakinek belevágni? :)

Andrea 2008.10.06. 12:20:27

Erről az irodáról és a harisnyáról nekem is eszembe jutott sokminden.
Van egy-két percem az ebédszünetben, írok néhány sort nektek!

Én is irodában dolgozok, sokszor szoknyában vagyok és persze mindenkori viselet hozzá a nylonharisnya is. Ha nadrágkosztümöt veszek fel, akkor is van alatta harisnya. Több férfi kollégám mondta, hogy fázik az irodában. Sokszor több órát ülnek bent az iróasztalnál és a légkondi miatt sokszor megfáznak. Kérdezték tőlem, hogy én miért nem betegszem meg, pedig egész napomat bent töltöm. A válaszom csak annyi volt, hogy normálisan felöltözöm.
Montam nekik, hogy nyugodtan vegyenek fel öltöny alá harisnyát, senkit sem fognak vele zavarni, s a megbetegedéseket is jobban ki lehet védeni. :)
Amúgy a lycrás harisnyák nagyon kényelmesek, konfortérzetet biztosítanak, nem véletlen, hogy sok nő nadrág alatt is olyat hord. De tudok olyan nőkről is, akik a legvadabb hidegben is csak nadrágban vannak, soha nem vennének fel harisnyát, csak szoknyához.
Még annyit tudok mondani, hogy a nylonharisnya tényleg praktikus dolog, akárki is találta ki és akárki is használja!
Andi

robinhood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.10.06. 13:47:13

Andrea, és mit sikerült elérni férfi kollégáidnál?
Tudsz olyanról, aki végül is kipróbálta, és vett fel harisnyát?
süti beállítások módosítása