Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.09.26. 16:38 Robin Hood

Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?

Míg itt (de főleg más fórumokon) állandóan azon folyik a vita, hogy férfias-e a harisnyanadrág, vagy buzis, hogy aki harisnyát hord normális férfi nem lehet, vagy vegye fel nyugodtan, kit érdekel ha otthon csinálja, addig azt tapasztalni, hogy az általános és középiskolákban egészen elfogadott a dolog.

Rengeteg vélemény és beszámoló általános iskolás és középiskolás fiúk harisnyaviselési szokásairól.
Harisnyát hordó fiúk, barátnők, tanárok, gondoskodó anyukák és apukák bejegyzései a kattintás után!

Amikor először találkoztam vele, teljesen meglepett a dolog, pedig igenis úgy tűnik, hogy az általános iskolákban, de még a középiskolákban is teljesen elfogadott, ha egy fiú harisnyát hord.
Van ugyan, hogy valakit kicikiznek az osztálytársak, de általában elfogadják, sőt támogatják a dolgot. Ráadásul a támogatás sokszor nem csak a szülők és a tanárok oldaláról van meg, hanem - és szerintem ez a legfontosabb a serdülő fiúknak- a lányok oldaláról is.

Úgy tűnik, hogy amíg a felnőttek nagy része bezárkózik a hétköznapi öltözködés zárt szabályai közé, a következő generáció nem foglalkozik ezekkel, és úgy öltözködik, ahogy akar.
Persze kinek a dolga lenne egy forradalom, ha nem a fiatalabbaké? ;-)

De nézzünk pár példát, amit az elmúlt évek különböző fórumbejegyzéseiből válogattam:

zsofia, poll-r, 2008.07.10

A kisiam Barna most kilenc éves és a vékony nejlonharisnya a kedvence.Általában fehéret, kéket és testszínűt veszek neki.Nagyon csinos benne!


Szandy, Harisnyadiszkont, 2008.08.04.

Vékony nejlonharisnyát keresek a 14 éves fiamra. Tudna nekem ajánlani valami szépet, amit ünnepségre is felvehet?


Móni, Harisnyadiszkont, 2008.07.04.

Kedves Hölgyem!
A gyermekharisnyák között keresek 15-20 denes nylonharisnyát, amit a 11 éves kisfiam felvehetne. Kérem segítsen, hol találok ilyen vékonyat, ami a méretének megfelelő?


Hajdú Sarolta, Harisnyadiszkont, 2008.05.09

Én a tíz éves fiamra szeretnék venni nejlonharisnyát. A férfi harisnyák között láttam ilyen harisnyát, de nekünk 10-12 éves méret lenne megfelelő, amit meg ott láttam, azok túl nagyok méretben és vastagok is. Válaszát előre is köszönöm.


katus76, babanet, 2007.11.16

A lányom 12 éves a fiam pedig 10.
Mindketten hordják a harisnyanadrágot.
Rájöttek, hogy milyen praktikus lehet ez télen, pl. nem fáznak fel és az egész lábat melegíti. lehet ez pamutból, gyapjúból vagy éppen neylonból. Bár a nejlon inkább lányos, de hát olyan színűt kell választani, ami fiús és nincs vele probléma. SmileÉn nem erőltetem, maguktól veszik fel. A családban teljesen elfogadott dolog, a férjeim is felveszi télire a cicanadrágot a nadrág alá. A cicandrágot fiúharisnyanak is nevezik. Tehát nem női!!


harisnyásfiú, Sulinet fórum, 2006.02.09

Sziasztok. Szégyen az ha egy fiú harisnyát hord? Én 15 éves srác vagyok. Már hat éves koromtól nem volt a lábamon zokni. Azóta csak harisnyát hordok. Általában pamutot. Nylont csak ritkán.


Veranene, Sulinet fórum, 2008.04.28

sziasztok! Én Óvónő vagyok a Micimackó óvódában Pesten. Azt már mi is megbeszéltük a szülőkkel, hogy bentre ne adjanak vastag pamut harisnyát a fiúkra és a lányokra, mert rájuk melegszik, hanem vegyenek 40 DENES nylonharisnyát, ami ugyanúgy melegít, ha kimennek, bent meg nem melegszik rájuk és így nem kell az oviban állandóan öltözetni őket. A fiúk is nyugodtan felvehetik a kislány nylonharisnyákat, nem kerül sokban 4-500 forintbúl megvan és nem betegszenek le, ami pesrsze nem hátrány!! :)


manczynéni, Sulinet fórum, 2008.04.23

Sziasztok!
Én egy neten "szörfözgető" tanárnéni vagyok. Már régóta megakartam írni véleményemet e témakörben. Ugyanis ezen a télen is felmerült a probléma, hogyan öltözzenek a fiúk? Szülői értekezleten vetette föl egy anyuka a kérdést. (A férfiak valahogy szemérmesebbek a témát illetően.) A ún. jéger alsónadrágokat kényelmetlennek és túl vastagnak ítélte a szülői kupaktanács. Ekkor említette meg valaki a harisnyadiszkont 40 deneseit, amit több szülő ki is próbált. Én nem tudom Ti mit gondoltok, de szerintem nagyon praktikus! Nem átlátszó, ugyanakkor habkönnyű, kényelmes fiselet. Többen kifogásolták a sliccet, de szerintem csak elnehezítené a nadrág részét. Egy szó mint száz a fiú gyermekeimnél én is ki fogom próbálni! A férjem véleményét is kikértem, de ő rám bízta a dolgot.
Az osztályban egyébként úgy 5-6 gyerekemnél éltek ezzel a lehetőséggel a szülők.


12évesfiú, Sulinet fórum, 2008.02.26

én már vettem magamnak nejlonharist a nővéremmel!! nem kell izgulni, teljesen elfogadott, hogy még 12 évesen a fiúk is hodanak harisnyát. Azt meg hogy milyen harisnyát szeretsz, nejlonharisnyát vagy pamutot, az csak rajtad múlik! én mindig nejlonharisnyát választok, nemérdekel, hogy csak lány színekben van és ha éppen mintás, nekem az tetszik és kész!!! xxx) kényelmes és szexi is


Gondianyu, Sulinet fórum, 2008.02.01

Üdvözlök mindenkit!
Én csak egy gondolkodó anyuka vagyok... Van ugyanis két gyönyörű - ikerpár - gyermekem. Egy fiú, egy lány. 13 évesek.
Na már most télen hogy engedjem őket pl. iskolába? A lányomon természetes a harisnya(nadrág), a fiam meg fázzon meg? A tanteremben egész nap meleg a pamutharisnya, vagy jégeralsó, ez ugye a lányoknál jól kivédhető a nejlonharisnyával. De mit tegyek a fiammal?Legyen alul-, vagy éppen túlöltöztetve CSAK AZÉRT, MERT AZ ELAVULT ÖLTÖZKÖDÉSI SZOKÁSOK EZT KÖVETELIK?! Hát nem! Én beszereztem azt a bizonyos férfiharisnyát. Stilszerűen karácsonyra vettem, és az ünnepek alatti vendégeskedésnél már jó szolgálatot is tett!
Ezt ajánlom minden anyuka és persze apuka figyelmébe is!
Az isiben pedig most teszteljük, egyelőre torna órás napokon nem hordjuk.
Minden jót!


harisnyás_józsi, Sulinet fórum, 2008.01.07

magamról csak annyit, hogy én 15 éves fiú vagyok és gimnáziumban tanulok, nagyon szeretem a nejlonharisnyát hordani!!! Mindig a nővérem kinőtt harisnyáit hordtam, nem kaptam a szüleimtől csak pamutot.
A nejlonharisnya nagyon kényelmes, ajánlom minden fiúnak. most karácsonyra a nővérem vett nekem három igazi vékony nejlonharisnyát. Nagyon örültem neki, tényleg nagyon kényelmes és újonnan mégis csak más. Én a bellinda márkát szeretem, azokból is a mikrofibrásat.
A suliban is teljesen elfogadták, nincs vele gond


V.Sophie, Sulinet fórum, 2007.10.17

Sziasztok!
Ma nagyon hideg volt reggel, ezért két nejlonharisnyát húztam a lábamra. A bátyámnak is mondtam, hogy vegyen fel harit. Neki azonban nincsen. :-( Ezért az enyémből adtam, s mondtam neki, hogy válasszon, melyiket szeretné. Az egyszínűtől a virágos mintán keresztül a pütyösig, minden féle van nekem. Tehát a csíkosat választotta és felpróbálta. Elég jól nézet ki benne, mit sem mondjam. :-) Az a fő, hogy ne fázzon. Nadrág alatt úgysem érdekes, hogy éppen egy zokni vagy egy nejlonharisnya kandikál ki... :-)))


tamás225, Sulinet fórum, 2007.05.18

Én 25 vagyok és 9 éve rendszeresen hordok nejlonharisnyát, főleg elasztikusat és nagyon jónak tartom, ajánlom mindenkinek, de ha melegvan akkor az elasztikus zoknit használom!


pppoe, Sulinet fórum, 2007.02.03

én koleszos vagyok, (fiú, 17) ezért nem sokáig maradhat rejtve egy ilyen "mánia". nem is maradt, egyik vasárnap harisnyában mentem vissza és kicsit meglepődtek a szobatársaim, de mondtam hogy tök kényelmes és simán elfogadták.
a múltkor egy vastag 60denes barna harisnyához térdnadrágot vettem fel a koleszban és abban voltam. persze mindenki észrevette, valaki megkérdezte, hogy "Te nejlonharisnyát hordasz? Ez most komoly?" mondtam hogy persze meg tök kényelmes meg ilyesmi. Ezzel le is volt tudva. Amikor egy csapat negyedikes ment el mellettem és észrevették, valaki mondta, hogy "Te, ezen harisnya van" valaki nevetett, van aki csak mosolygott, van aki nem reagálta le.
Aztán suliba is így mentem, persze akkor hosszú farmer volt rajtam. Egy lány mellett ültem, aki észrevette és mondta hogy "Te, tök olyan, mintha nejlonharisnya lenne rajtad. Ugye nem?" erre én "Miért, baj?" "Igen?" "Aha, tök kényelmes meg nem fázik a lábam" És ezzel le volt tudva a dolog és nem nézett rám furcsán utána.
egyik haverom is észrevette a suliban, ő csak annyit mondott hogy "Bazmeg mér veszel fel női harisnyát?" mondtam hogy "mindenki azt vesz fel amit akar" és ezzel a téma letudva; nem lettünk rosszabb haverok.
szóval én mindenkit csak bíztatni tudnék.


Gondoskodóanyuka, Suinet fórum, 2006.09.07

Szeretettel üdvözlök mindenkit! A témához csak annyit, hogy két sportoló (úszó) középiskolás fiam van...A tavalyi tél beáltával egy alkalommal edzésről hazaérve éppen öltöztek át, amikor látom, hogy tiszta vörös -átfagyott- a lábuk! Kérdezem: nem fáztok fiúk? És már zavartam is a fürdőszobába őket! Ezt követően jött a megfázás, láz, elmaradt dolik, kimaradt eddzések. Na nem ragozom tovább, némi töprengést, utána járást követően vettem számukra néhány "nyüves" férfi harisnyanadrágot! Vettem én! A rábeszélés nehézségeiről most nem beszélek, de lássatok csodát a gyerekek hordják! Iskolába még nem, de eddzés előtt a fürdőnadrág fölé, és persze a farmer alá felhuzzák. (KEDVENC: AURÉL 70 DEN) A tél végeztével azt mondták: köszönjük anyu! Könny szökött a szemembe!


Csacska lány, Sulinet fórum, 2006.05.12

Én már mondtam, hogy engemet egyáltalán nem zavar, ha a fiúkon nylonharit látok. Szerintem őket is megilleti, hogy hordjanak! Én például tesiórára boxeralsót veszek fel és seki nem szól érte, mivel ehhez senkinek semmi köze! Úgyhogy csak biztatni akarlak titeket, ha szeretitek hordani és jól érzitek magatok, hát viseljétek szeretettel. Ha meg érte cikiznek a suliban, akkor meg rúgj beléjük egy nagyot. Az a helyzet, hogy nem mindenki születhet elég aggyal.

Másrészről mindkét fiútesóm hord harisnyát, persze csak a hidegebb hónapokban. Édesanyámmal vettünk már nylonharisnyát nekik, de valahogyan inkább a pamutosabbat szeretik. Ilyen harisnya pl.: a Bellinda. Ebből lehet kapni 40,50,60 denest is. Szerintem nagyon konfortos és az ember nem is fázik fel! Nadrág alá télen én is bizony felveszem, de szoknyához is illik, csak télen még mindig kevés. Úgyhogy aláveszek még egy 40 denes nylont, hogy meg nem fázzak. Amúgy a szoknyát nagyon szeretem, de hát hozzá csak egy harisnya dukál!!! A szegedi Kossuth Zsuzsannába járok egészségügyibe, most vagyok 10-es és van egy bátyám és egy öcsém.


Marry, Sulinet fórum, 2005.07.13

Képzeljétek én is vettem a barátomnak harisnyát. Még csak 15 éves és középiskolába jár, én meg már 16 vagyok. Nagyon szereti, ha harisnyába bújtathatom, de az édesanyja is erre nevelte, úgyhogy mint jó fiúhoz illik, harisnyába jár iskolába. Én nagyon szeretem, hogy ebben van, annyira szexi és szeretem a formás férfi lábat.


Zita15, Sulinet fórum, 2005.07.13

Sziasztok!
15 éves gimnazista lány vagyok. Az az érdekes, hogy nálunk nem csak lányok, hanem fiúk is hordanak harisnyát. Szerintem ebben semmi meglepő nincs. Mi lányok, nagyon szerettjük, szerintem semmi megvetni való nics benne, ha a fiúknak is tetszik. Állítom nektek, hogy a fiúk 80%-a hord a ndrágja alatt, csak nem valják be.
Hogy aztán nylon vagy pamut, szerintem már nem kellene firtatni.
Az a lényeg, hogy ne fázzanak!


Pisti85, Sulinet fórum, 2005.06.21

Én 19 éves vagyok, és szoktam hordani harisnyanadrágot. Általában egész télen, meg ha tavasszal vagy ősszel hidegebb van. Kiskoromtól kezdve hordom, és ez nekem tök természetes. Az osztályban több fiú is szokott hordani. Szerintem is nagyon kényelmes, és praktikus. Nem is akartam lebeszélni soha a szüleimet róla. Ha nem venném fel, akkor eléggé fáznék télen.


Annie170, Sulinet fórum, 2005.05.05

Sziasztok,
én 17 éves gimnazista lány vagyok, a barátom (és sok fiú is az osztályból) télen harisnyát visel, és ezzel semmi baj nincsen (legfeljebb ha szakadt a harisnya az nem szép). Szerintem se és a többi lány szerint se. Sőt kíváncsiságból vettem a barátomnak női harisnyát (40 den, lycra), és nagyon szexin áll rajta mert szép lába van. Ez nekünk, lányoknak is fontos lehet! Tudod köztünk, lányok között is sokan vannak akik csak azt csinálják amit a tévében látnak, de nem kell velük törődni, mert pont annyit is érnek (lásd előttem acidrain savanyú hozzászólását. szerintem neki mindegy mert amúgy sem szokott randizni...).

 

És ez csak töredék a sok bejegyzés közül, ami arról szól, hogy mennyien támogatják, ha egy fiú harisnyát hord (ezen a blogon is született jó pár, hozzászólás már fiatalabbak tollából). Aki több hozzászólást szeretne olvasni a témában megteheti többek közöt itt, itt, itt és itt.
Nem titok, vannak helyek, ahol nem ez az általános vélemény, ahol az elítélő hozzászólások vannak többségben (pl. Bravo fórum) de ezekből egyre kevesebb van szerencsére.
Általában az látszik, hogy a fiúk / férfiak körében harisnya viselés nem egy egyedi dolog, nem ritka, és nem megvetendő.
Ezt érdemes figyelembe venni azoknak, akiknek mindenféle defektes elképzeléseik vannak azokról, akik harisnyát hordanak, és azoknak is akik nem merik felvállalni, mert ki tudja mit szólnak a többiek. (ez kicsit üzenet magamnak is. :)

Egyébként ha valaki magára ismer az idézett hozzászólások közül, nyugodtan ossza meg a tapasztalatait itt is, és persze várok véleményt mindenki mástól is!

9 komment

Címkék: háttér harisnya előnyök gyerek harisnya harisnya weblapok


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr9683254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Váczi Józsefné Katika 2008.10.21. 12:48:16

Kedves blogoló!
Véleményem szerint semmi szükség nincs a blogra, nem hiszem, hogy ettől majd többen vennének fel harisnyát. Az a meglátásom, mint egy középiskolai tanárnak, hogy akinek tetszik, azok úgy is felveszik, akinek nem, az biztosan soha fel nem venné. Az a fontos, hogy jól érezzük magünkat a ruhánkba! Az a megfigyelésem amúgy, hogy egyre több fiú is már vesz fel hidegebb napokra harisnyanadrágot (nylont is), ebben semmi különös nincs. Ha ezért kicikizik, akkor vállalja fel, utána úgy is elül a dolog, a fiatalok már csak ilyenek, majd meg szokják. Úgyanez van a nadrágok tekintetében is, hogy egyre több az unisex fazon, de szinte mindegyikre tesznek egy kis mintát vagy virágot, nem hiszem, hogy ezért már lányank néznék és kicsúfolnák a fiúkat, mégis több fiún is látni, hogy hordják.
Üdvözlettel? Katika

Robin Hood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.10.21. 16:15:23

Kedves Katika!
Köszi a hozzászólást, sok hasznos gondolat van benne, de azzal, hogy erről a témáról nincs értelme beszélni, nem értek egyet.

De ezt bővebben itt találod kifejtve:
ferfi-harisnya.blog.hu/2008/10/21/ferfi_nylon_harisnya_blog_miert

Ha férfi vagy légy férfi! 2008.11.05. 10:45:02

Persze! Előbb a harisnyanadrág, és onnan nincs megállás a csipkésbugyiig!

Robin Hood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.11.07. 15:10:43

A régi közmondás szerint: nem a ruha teszi az embert. Az ilyen hozzászólásokból pedig az derül ki, hogy még is.
Hogy is van ez? :)

gabriella 2008.11.19. 17:40:00

sziasztok

Én egy 39 éves lányos fiu vagyok,sok oldalon ismernek már,én is nylonharisnyát hordok mégpedig mindennap,igaz hogy én lányosan is öltözöm,és lánynak is érzem magam,söt elisfogadtak a munkahelyemen,és mindenhol máshol is. A véleményem hogy egy életem van és azt veszek fel amit akarok, mivel egyedül élek meg is tehetem,még igy is jobban járok mintha megismerkednék valakivel és nyolc év mulva osztanom kellene a vagyonomat. Szeretem a nöi nemet semmi bajom vele, és talán egyszer én is találok egy lányt magamnak, de akkor is azt veszek fel amit akarok. Ha valakinek nem tetszik hogy a fiuk harisnyanadrágot hordanak az ne nézzen oda és meg van oldva minden. Senkit nem akarok rábeszélni,sem lebeszélni rola
mindenki tegyen belátása szerint, én továbra is hordom.. Köszönöm megtisztelö figyelmeteket Gabriella...

Encsi 2008.12.08. 14:00:19

Ausztriában az iskolába szinte minden tanuló, legyen az lány vagy fiú, hord télen harisnyanadrágot. A nejlonharisnya is már nagyon elterjedt, sokszor inkább azt veszik meg a csemutának, mint a gyapjút vagy a jégeralsót. Szerintem gyerekeknél még teljesen elfogadott, de hát ki foglalkozik vele? Valakit már ért ezért bántás?

Feri 2008.12.11. 11:34:29

Szivesen vennék Én is nylon harinyát és irigyelem azokat akik ilyet meg tudnak tenni.
sajnos ezeknek a méretével nem vagyook tisztában de tudom nagyon kényelmesek akárcsak a nylon bugyik. Abbol meg van egy pár és a gyermekim is ha nállam vannak szivesen vesznek fel nylon bugyit vagy seélyem bugyit.

Harisnyás srác 2016.04.17. 18:53:21

Sziasztok
Robin Hoodnak igaza van. Én 13 vok(fiu) és en neha az anyam harisnyajat veszem kolcson. En nagyon szeretek benne. Kenyelmesebb mint pl a sima zokni.
De mar szeretnek egy-ket salyat nejlonharisnyat csak nem tudom h hogyan tudnák ilyet venni a szuleim tudta nelkul. Rengeljem neten? Valaki tudna adni otletet?

Harisnyás srác 2016.04.17. 18:55:50

Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra.
süti beállítások módosítása