Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.10.21. 15:47 Robin Hood

Miért van szükség férfi harisnya blogra?

Katika hozzászólása elgondolkodtatott, vajon miért van szükség egy ilyen blogra, hiszen tény, egyre több információ jut el hozzánk arról, hogy a fiúk körében egyre elfogadottabb ha nylon harisnyát hordanak.

Véleményem szerint semmi szükség nincs a blogra, nem hiszem, hogy ettől majd többen vennének fel harisnyát. Az a meglátásom, mint egy középiskolai tanárnak, hogy akinek tetszik, azok úgy is felveszik, akinek nem, az biztosan soha fel nem venné. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat a ruhánkba!

Kedves Katika, teljesen jó a meglátás, ettől blogtól valószínűleg nem fognak a fiúk észbe kapni, és berohanni az első fehérnemű boltba, hogy most rögtön harisnyát vegyenek.
Nem is ez a célom.

Ha már célt kell találni inkább ezt a kettőt választom:

1.: információt nyújtani azoknak, akik nem tartják elfogadhatónak ezt a fajta öltözködési stílust. Felébreszteni a fejükben azt a gondolatbuborékot, hogy ez nem egy beteges dolog, hanem ugyanolyan természetes, mint bármelyik másik.
Bár azoknak, akik nyitottak és nem elítélők, furcsa lehet, hogy valaki talál a harisnya viselésbe bármi kivetni valót, de bizony vannak ilyenek is.

2.: megerősítést nyújtani azoknak a fiú és férfi társaimnak, akik hordanak vagy hordanának harisnyát. Nekünk - főleg az elején - fontos minden hely, ahol támogatást kapunk hogy, ez nem egy egyedi beteges dolog, és megtudjuk nem vagyunk egyedül.
Talán ez a legfontosabb.

Ha pedig sikerül azt elérni valakinél, hogy kitör a zárt konvencionális burokból, és azt mondja: 
"Eddig eszembe sem jutott, de hideg van, miért ne próbálnám ki tényleg ér-e annyit ez a harisnya dolog, mint ahogy írják!"
Az külön öröm, bár azt hiszem erre kicsi az esély.

Azt pedig továbbra is állítom - és ebben egyet kell értsek Katikával -, nem kötelező nylon harisnyanadrágot hordani egyetlen fiúnak sem.
Aki viszont szeretné tegye nyugodtan, mindenki másnak pedig azt üzenem, hogy ne foglalkozzon azzal, hogy ki, mibe öltözködik, és óvakodjon arról, hogy csupán azért mert egy férfi harisnyát hord téves következtetéseket von le.

De szavazzatok Ti olvasók!
Szerintetek szükség van az ilyen helyekre (nem csak kifejezetten erre a blogra)?
Kellenek a fiúk/férfiak harisnyaviseléséről szóló blogok és a fórumok ?

 

1 komment

Címkék: szavazás háttér


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr8724806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunsult 2009.09.25. 21:56:23

Sziasztok! Szerintem jó ötlet, mert így azoknak is nagyobb bátorságuk lesz felvállalni azt, hogy kedvelik a harisnyát mint olyat.
süti beállítások módosítása