Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.11.03. 18:54 Robin Hood

Motorozás és harisnya

Nem csoppereken, neccharisnyában és bőrszerkóban feszítő benzintyúkokról lesz szó, hanem arról, hogyan védje magát az ember a menetszél és a hideg ellen, amikor kicsit hűvösebbre fordul az idő.

Múlt hétvégén ugyanis voltam egy két napos motoros túrán.
Jó idővolt, ki kellett használni az utolsó motoros napokat.

A jó időjárás ellenére, amikor a látóhatár alá bukott a nap, akkor bizony tudott csípős lenni a levegő, főleg motoron. Éppen ezért vettem egy vékonyabb harisnyát a motorosnadrágom alá.
Mivel nagyon hideg nem volt, ezért vastag még nem kellett.
Így menetközben sem fáztam és amikor megálltam sem volt melegem.

Egyébként hidegebb időben, amikor igazán hideg van, és úgy alakul, hogy motorozni kell, vagy motorozni szeretnék tényleg rendesen fel szoktam öltözni. Néhány éve volt olyan párszor, hogy farmerben mentem motorral dolgozni még akkor is, amikor már hűvösebb volt.
Olyankor csak annyit tettem, hogy indulás előtt felvettem a farmer alá két vastagabb nylon harisnyát (70 denes Calzedoniát természetesen :-), és máris nem fáztam a hűvös és a menetszél ellenére sem.
Persze kicsit macerás volt indulás előtt öltözködni, de még így is jobb volt, mint ha megfáztam volna, ráadásul a "motoros ruhám" így elfért a zsebemben.
Egyébként nem sok ilyen volt, mert később vettem rendes motoros ruhát, amibe bélés is van, és az már nem csak a hidegtől, hanem az esetleges esésektől is véd. De még így is előfordul, hogy a nadrág alá veszek harisnyanadrágot, ami jól megvédi a lábaimat is és a derekamat is a hidegtől ebben az időszakban. Így biztos, hogy nem fázok meg, legalább is motoron nem. :-)

1 komment

Címkék: időjárás motorozás harisnya előnyök aláöltöző


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr91747819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Claude Masterman 2008.11.04. 23:13:24

Nahát, micsoda véletlen, nekem is ilyen a motoros aláöltözékem! :) Az én tapasztalatom is az, hogy ilyen nem túl hideg őszi időben, amikor még süt a nap, elég egy vékonyabb harisnya is. Az tényleg pont jó, mert nem izzadok le akkor sem, ha le kell szállni a motorról.

Az egyik legjobb cimborám is szokott motorozni, vett is egy Helly Hansen jégeralsót (mert ő sosem venne fel harisnyát), és folyton arról panaszkodik, hogy mennyire utálja, ha meg kell állnia a motorral, mert egyből úszik a verítékben. Íme egy ok, amiért a harisnya praktikusabb, mint egy jégernaci... :)
süti beállítások módosítása