Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.11.28. 14:56 Robin Hood

Férfiharisnya a melegek szerint nagyon gáz

A férfiharisnya buzis, legalább is azok szerint, akik nem értenek sem a melegekhez, sem a férfiharisnya témához. Valami hasonlót kifejezést használnak erre az öltözködésre teljesen elítélően és sértően persze.

Sokszor eszembe jutott, hogy vajon azok a melegek, akiknek szintén nem tetszik a fiúk harisnya viselete, vajon milyen elítélő kifejezést használnának, hiszen ők csak nem mondják, hogy buzis... :-)

Most megtudtam mi a véleménye a melegeknek a férfiharisnyáról.

Nos most rátaláltam Kyle blogjára. Kyle meleg, és most szembesült a férfi harisnyával.

Emberek! Én meleg vagyok, de tényleg, efelől nincs kétségem, de férfi harisnya?????
...
Érdekel a véleményetek, de komolyan! Csak én látom ezt katasztrofálisan gáznak?
Vagy amikor minden második pasin harisnya lesz, akkor nekem is tetszeni fog? Bár azt nem igazán tudom elképzelni.

És persze vannak kommentek is:

Uhh :))
Hát ez durva!
Sztem nevetséges, és egyetlenegy férfin nem láttam még, de nem is szeretnék.
Először nagyon kiakadtam, hogy ilyen létezik, de mostmár azon vagyok kiakadva, hogy valaki blogot vezet erről :)

Szerintem érdekes a dolog több szempontból is.

Egyrészről azok, akik azt mondják, hogy a harisnya a férfiakon "buzis", azoknak ez egy kis információ, hogy még bizony a melegek is elítélik (gondolom nem mindegyik, de sokan).
Kivéve persze, ha transzvesztitákról beszélünk, de az ugye minden szempontból más kérdés.

A másik érdekes dolog, hogy a melegeket most már jobbára elfogadja a társadalom. Persze biztos vannak még kellemetlenségeik, de azért a normálisabb emberek szerintem már elfogadják őket. Legalább is remélem, hogy a nagy többség így érez.

Viszont egy egyszerű öltözködési szokást még azok is el tudnak ítélni, akik egyébként a melegeket elfogadják. A harisnya viselést még ők is rossznak tartják. Érdekes.

Egyébként azt gondolom, hogy a sok a párhuzam a két téma között elfogadottság tekintetében és lelki oldalról is.
Hiszen azok akik ráébrednek, hogy szívesen hordanának fiúként, férfiként harisnyát, hamar szembetalálják magukat azokkal a kérdésekkel, hogy:

- mit szól hozzá a környezetem?
- miért akarok én ilyen természetellenes dolgot csinálni?
- miért csak nekem egyedül vannak ilyen perverz dolgaim?
- eltitkoljam-e?
- hogy harcoljak ellene?

 

Ti mit gondoltok erről?

 

7 komment

Címkék: melegek férfi harisnya


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr57793155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisz78 2008.11.28. 15:17:31

Hello!
Ezt a postot elég érdekes volt olvasni és egyben furcsa is. A melegek úton útfélen hidetik hogy a többi "normális" embernek toleranciát kellene tanusítani az irányukba. És most tessék lenézik a harisnyát hordó fiúkat és nem tanusítanak más felé együttérzést. Ez számomra kicsit kétszínű dolognak látszik.Amúgy meg ha csak a felvonulásokról szóló híradásokat figyeljük nekik koránt sincs jó helyzetük.Persze nem is szabad rajta csodálkozni.
Üdv.

robinhood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2008.11.28. 17:58:06

Azt én sem gondolom, hogy eljött a kánaán a melegek számára, és mindenki tökéletesen és teljességgel elfogadja őket, sőt!
Csupán arra gondoltam, hogy azt tapasztalom, hogy a "normális gondolkodású" emberek közül mindenki elfogadja őket.
A büszkeségnapi felvonuláson levő tojásdobálókat kicsit sem gondolom normálisnak.
Gondolom, hogy ez számukra nem az út vége, de biztos jobb a helyzetük, mint pár évvel, évtizeddel ezelőtt.
A többi dologgal egyetértek, bár tuti, hogy van olyan téma amiben én sem tudnék toleráns lenni... :-)

Kötekedő 2008.11.28. 22:00:13

Az, hogy a blog -kis túlzással- minden második bejegyzése azzal foglalkozik, hogy gáz-e a férfiharisnya, szerintem választ is ad a kérdésre ;)
Egyébként először értek egyet a melegekkel :)

soda 2008.11.29. 15:38:35

Azt hiszem, eleg hitelesen tudok velemenyt alkotni, mert most hallottam eloszor olyanrol, hogy ferfi ember nejlonharisnyat viseljen (persze anelkul, hogy transzvesztita, szinesz, stb lenne).

Az, hogy ki mit fogad el, es mit itel el, egyedul kultura kerdese. Nekem speciel van valamifele vonzalmam egyes nem megszokott dolgok irant. Peldaul eleg jol kialakult velemenyem volt alapvetoen a vilagrol, mikor eloszor talalkoztam olyan emberrel, aki nyiltan vallalta, hogy meleg. Hangsulyozom, tokeletesen biztos vagyok benne, hogy ferfi letemre kizarolag nokhoz vonzodom. Es megis valahogy kulonosen szimpatikusnak tartom a melegeket.

Oszinte leszek, az elozoek ellenere ugy gondolom, hogy soha nem hordanek nejlonharisnyat, es ha latnek egy ferfi embert, akin van, bizony megmosolyognam. Nem hiszem azonban, hogy ettol en beszukult, vagy ketszinu vagyok. Ezalol a melegeket is, sot mindenkit felmentek. Ez egy termeszetes elso reakcio. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket el kell fogadtatnia masokkal, es onnantol, hogy valaki felvallalja magat, vallalj azt is, hogy mar csak statisztikailag is rengeteg embernek nem fogja szeretni. Ennek ellenere nekik is megvannak azok a dolgok, amiket nem tudnak beleilleszteni az ertekrendjukbe.

Nagyjabol azt akartam ebbol kihozni, hogy biztos vagyok benne, hogy sokan elitelnek benneteket is, de ez pont arra ok, hogy hirdessetek magatokat. Nem vagytok senkire artalmasak, ha bekerul a harisnyas ferfi kepe a koztudatba, biztosan szelesebb korben lesztek elfogadottak.

Claude Mastreman 2008.11.29. 16:56:59

Annak ellenére, hogy én is érintett vagyok a témában (azaz én is szoktam harisnyát hordani), nekem nagyon szimpatikus soda hozzászólása a témához.

Bizony el kell viselnünk a kritikát, mert akárhogy is nézzük a dolgot, a harisnya viselése még mindig inkább a nők előjoga, mint a pasiké... szerencsére! Mert ha minden második csóka rövidgatyóban és harisnyában flangálna az utcán (korra és alkatra tekintet nélkül), mert az lenne a divat lehet, hogy én inkább felhagynék a harisnya viselésével, mert elveszítené a varázsát.
Szerintem az a lényeg, hogy a környezetünk elfogadja ezt a szokásunkat, a többiek véleménye viszonylag indifferens. Nekem ebből a szempontból marha nagy szerencsém van. és drukkolok azoknak, akiknek még meg kell harcolniuk a harisnya viselés jogáért.

Nünü 2009.01.10. 18:55:55

Szerintem a harisnya egy férfin nem buzis, hanem fétisisztás. A fellépő meleg travik sem azért hordják, mert melegek vagy fétis miatt begerjednek tőle, csak a színpadi megjelenés miatt. Szerintem.

gaymans 2010.05.08. 15:58:16

@krisz78: mint meleg állíthatom, hogy a melegek is ugyanolyan előitéletekkel rendelkeznek mindeki más. Az hogy elkfogadásra vágynak nem jelenti automatikusan azt, hogy ők feltétel nélkül el is fogadnak. (Tisztelet a kivételnek).

@robinhood: azt kellene a tojásdobálóknak és persze mindeki másnak is tudni, hogy a felvonulók nem reprezentálják a melegeket. Akik felvonulnak azok általában szélsőségesen mutatják magukat, ebben is - mármint a melegségben - és minden másban is. Az "átlagos" melegről általában nem is tudják a környezetükben sokan, hogy melegek.
süti beállítások módosítása