Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi harisnya?

Harisnyanadrág férfiaknak? Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban...

Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában.
Nem tudják mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között.
Akkor honnan tudnák mi való egy pasira ezek közül?
Olvasgassatok, és a divat világnézetetek tágulni fog!

Férfi harisnya facebook

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • REALISTA: Sajnos a társadalom még nem érett meg arra,h.negatív jelzők nélkül ismerje el a harisnyanadrágot v... (2016.05.31. 19:20) Női, vagy férfi harisnyát vegyen az ember fia?
  • Harisnyás srác: Persze csak titokban hordom otthonra(neha), mert nem tudom h aszuleim hogyan reagalnanak ra. (2016.04.17. 18:55) Iskolás fiúk: mi van a nadrág alatt?
  • NylonTom: Nagyra értékelem a írásaidat és az erőfeszítésedet a férfi harisnyaviseléssel kapcsolatban! Nagyon... (2013.04.24. 11:56) Mit tehetsz, ha harisnyát hord a fiad / fiúd / férjed?
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó és ... (2012.12.14. 08:58) Férfi combfix
  • Som001: Üdv Mindenkinek ! Az lenne a kérdésem hogy láttam itt egy nagyon jó képet férfi harisnyatartó é... (2012.12.12. 15:34) Szőrmentén

2008.10.09. 19:26 Robin Hood

Harisnya vásárlási tipp: Cipő-ruha vásár, SYMA csarnok

Bár továbbra is a Calzedonia a kedvenc harisnya márkám, örültem, hogy nem hagytam ki pár napja ezt a vásárt.

Párommal elmentünk az SAP (bocs, SYMA) csarnokba, ahol ősszel és tavasszal mindig akciós cipő, ruha, bőr stb. vásár van.
De mondhatnám azt is, hogy harisnyavásár, ugyanis sok standon gyakorlatilag csak harisnyát lehet vásárolni, mindenféle minőségben, színben és árban.
Mi jól felkészültünk a télre, mindkettőnknek bevásároltunk jó pár darabot. Mint Gombóc Artúr, csak nem csokiból: fekete harisnyát, testszínű combfixet, öt ujjas zoknit, csípőharisnyát, színes harisnyanadrágot, lábfej nélküli harisnyát, csillogós harisnyát, vastag harisnyanadrágot, vékony combfixet, mintás harisnyát... :-)
(Sajnos kifejezetten férfi harisnyát nem láttam, de azért én is tudtam válogatni bőséggel.)

Szóval egy darabig ki fog tartani. Gondolom maximum még egy hónapig, aztán persze lehet venni az új, szép darabokat! ;-)

Javaslom mindenkinek, hogy még időben menjen ki, mert csak vasárnapig tart a vásár, ha jól tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: harisnya vásárlás cipő ruha vásár harisnya bolt


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-harisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr16705240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása